با سلام
خیلی ممنون از سایت فوق العادتون
یه سوال داشتم توی کارم بیشترین فعالیتی که از نرم افزار مایکروسافت پروجکت انتظار دارن ثبت پیشرفت کارها است که اونم به صورت قضاوت ذهنی و تجربی هستش و مقایسه اون با برنامه ریزی اولیه هستش حتی میان و نتایج رو می برن توی اکسل برای ادامه آنالیز.
برای همین پیشنهاد دادم به صورت آزمایشی در کنار اونچه که بر اساس تجربه انجام میدن با به روز کردن اطلاعات با توجه به آنچه در عمل می بینیم انجام بدیم. با به روز کردن اطلاعات و محاسبه وضعیت جدید مسیرهای بحرانی پروژه رو هدایت کنیم.
حالا نکته ای هست اونم اینه که به نظرتون چه چیزهایی رو مد نظر قرار بدم؟
دوم از اونجایی که درصد کامپلیت به صورت قضاوت ذهنی هستش راه دیگه ای هم هست؟ اونا تا الان منابع مورد نیاز، هم چنین نفر ساعت مورد نیاز رو ندارن و از طرفی برخی کارها هم ممکنه بگن امروز تموم میشه اما آخر روز به هر دلیلی نشه و زمانش هی افزایش پیدا کنه
برا همین خواستم بدونم توی همچین شرایطی چه کاری انجام بدم برای درصد پیشرفت و از اون مهمتر به روز کردن اطلاعات تا قضاوت درستی از وضعیتمون و زمان باقی مانده و وضعیت پروژه و مسیرهای بحرانی به دست بیارم؟
ما هر روز گزارش میدیم به نظرتون هر روز آپدیت کنم یا مثلا هر دو،سه روز یا یک هفته یک بار؟
- mostafa در 8 سال قبل این سوال را مطرح کرده است
- آخرین ویرایش 5 سال قبل
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
با سلام
ضمن تشکر از نظر شما مخاطب عزیز
محاسبه پیشرفت برنامه ای فعالیت ها بطور پیش فرض در نرم افزار MSP و P6 بصورت خطی می باشد ،به عنوان مثال فعالیت خاکبرداری دارای مدت زمان 4 روز می باشد که اگر دو روز از شروع آن بگذرد نرم افزار 50 درصد را به عنوان پیشرفت محاسبه می کند (که البته می توان الگوی آن را از حالت خطی تغییر داد) که معمولا همان حالت پیش فرض را می پذیریم.
روشی که شما فرمودید(قضاوت ذهنی) برای محاسبه درصد پیشرفت واقعی فعالیت ها متاسفانه خیلی رایج و اشتباه است،
یکی از روش های اصولی برای محاسبه درصد پیشرفت واقعی کارها در پروژه باید بر اساس میزان کاری باشد که قرار است فعالیت مورد نظر آن را انجام دهد و اگر بتوان WPA یا PMS را در پروژه ها جاری نمود میزان دقت محاسبه نیز افزایش می یابد،
روش دیگر تعریف و تخصیص منابع واقعی در پروژه ها و نرم افزارهای MSP و P6 می باشد که به دلیل پیچیدگی و نبود اطلاعات کافی، در اکثر پروژه ها از آن صرف نظر می گردد.
تاریخ پایان فعالیت ها زمانی درج می گردد که اطمینان حاصل شود با توجه به گزارشات و مستندات میزان کار برآورد شده فعالیت به اتمام رسیده است، نه آنکه بطور شفاهی و کارشناسی نشده تاریخ پایان فعالیت را درج کنیم .
یک اشتباه رایجی که متاسفانه کارشناسان کنترل پروژه دچار می شوند پذیرفتن خیلی وقایع در پروژه بطور شفاهی از اشخاص و بدون مستند و یا حتی بررسی توسط خودشان است.
یک نمونه از محاسبه درصد پیشرفت واقعی فعالیت ها:
- پیام نجات خواه پاسخ داده در 8 سال قبل
- آخرین ویرایش 8 سال قبل
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
سلام
این ستونهای total work و actual work و در نهایت درصد پیشرفت واقعی ( cum و period) رو چجوری میشه اضافه کرد؟ (آخه ما عادت کردیم اینا رو تو اکسل فرمول نویسی کنیم و در نهایت درصد پیشرفت واقعی رو به ستون performence% انتقال میدیم)
و اینکه درصد پیشرفت تجمعی که با این روش محاسبه میشه چجوری تو ستون performence% میشینه؟
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
Please login first to submit.